psoriasis1

Psoriasis: Voor

psoriasis2

Psoriasis: Halverwege de kuur

psoriasis3

Psoriasis: Na

Tot 2016 heb ik 15 jaar in Spanje gewoond. In Spanje kreeg ik een paar auto-immuunziektes, zoals reuma en artritis-psoriatica en ook atrose erbij. Door alle medicijnen die ik daar kreeg ben ik zeer verzwakt geraakt en besloot ik weer om naar Nederland te gaan om de ziektes op een andere manier aan te pakken.
Mijn fysiotherapeut in Nederland raadde mij aan om naast mijn medicijnen ook CBD-A te gebruiken.
Na 1 maand CBD-A te gebruiken voelde ik mij al fitter en na 2 maanden gebruik was ook de reumatische pijn afgenomen. Natuurlijk slikte ik CBD-A regelmatig door en na een aantal maanden ben ik ermee gestopt. Ik voelde na een maand dat de reumatische pijnen toch weer toenamen en ik mij weer minder fit voelde. Hierdoor begreep ik dat de CBD-A mij echt helpt om de pijn onder controle te houden bij mijn auto-immuunziektes.
Ongeveer 1.5 jaar geleden was ik in gesprek met een sportvriend en hij vertelde dat zijn dochter de ziekte van Lyme had. Ik vertelde over het positieve effect van CBD-A en hij heeft het toen ook aan zijn dochter gegeven. Zij is door CBD-A zo ontzettend opgeknapt, vermoeidheidsklachten zijn weg, dat hij het ook aanraadt aan andere patienten.
Ook zij hebben baat bij het innemen van CBD-A.

Tycho Steinmetz, Weesp

In mijn omgeving hoorde ik mensen enthousiast vertellen over de werking van CBD. Ik, als niet-fan van pillen en medicijnen heb de verhalen eigenlijk langs me heen laten gaan. Totdat ik geconfronteerd werd met ‘slecht slapen’. Dit was ik niet gewend van mezelf. Wetende dat CBDa geen medicijn is, dacht ik na een aantal weken “laat ik de capsules van Catany World toch maar proberen”. Mijn slaappatroon is weer zoals het was. En wat een mooie bijkomstigheid is, sinds ik CBDa gebruik heb ik ook geen last meer gehad van eczeem. Normaal gesproken had ik er iedere maand wel last van.

Margie Heus, Almere

Sinds ik de capsules slik is mijn bloeddruk goed en zijn de klachten door eczeem veel minder geworden! Mijn huid is in al die jaren nog nooit zo goed geheeld. De capsules hebben mij ook van mijn slechte nachtrust afgeholpen. Sinds ik CBD-A slik, slaap ik gewoon door. En een voor mij mooie bijwerking is dat ik geen zin meer heb ik gefrituurd (lees; vet) eten. Tegenwoordig word ik daar misselijk van. Voordat ik met Catany begon kon ik de hele dag door eten. Ik ben gestopt met snoepen en eet nu gewoon 3x per dag.

Audrey Pelupessy, Assen