Wil je Catanyworld producten bestellen?

Onze producten zijn te bestellen via deze website. Momenteel is er één product in ons assortiment: de Catanyworld capsules, verpakt per 30 stuks. Je kunt betalen via iDeal, Paypal of directe overschrijving. De producten worden verzonden, maar u kunt het op afspraak ook bij onze vestiging ophalen. Iedere bestelling boven de 100 euro is vrij van verzendkosten. Klik hier voor de webshop.

Via een distributeur

Het kan zijn dat je de link om te bestellen via een van onze distributeurs heb gekregen, dat is mogelijk. Wanneer je via een distributeur bestelt krijg je bovendien een cashback op iedere bestelling. Distributeurs kopen in grotere volumes in waardoor zij deze korting kunnen aanbieden.

Heb je geen link ontvangen, maar weet je wel de naam van een distributeur? Klik dan hier om de naam op te zoeken. Wanneer je via deze link jouw distributeur hebt gevonden geldt hetzelfde: per bestelling ontvang je een cashback.

Wanneer je via een distributeur een link hebt ontvangen of je hebt de distributeur via de zoekfunctionaliteit geactiveerd, dan kun je dat controleren doordat er links op de pagina een blauw tabje is bijgekomen met de naam van de distributeur.

Zelf distributeur worden?

Zie je mogelijkheden om de producten in jouw directe omgeving te verkopen? Dan is het wellicht interessant om zelf distributeur te worden van de producten van Catanyworld. Neem daarvoor contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden of schrijf je direct in via deze link.